Luca

De uit Zaandam geboren 19 jarige Luca Gilliot half Surinaams, Italiaans en Nederlands die naast voetballen, model, dj ook zanger is, heeft alles in huis om de top te bereiken als muzikant.
Luca deed mee met het talenten programma van zender SBS6 die opzoek was naar de next boy band, uiteindelijk won Luca en werd member van de boyband 4U! Hierdoor heeft hij een enorme aanhang op social media! Na zijn havo opleiding doet Luca op dit moment de opleiding media en event management in Haarlem.

Muziek is Luca mee opgegroeid en zit in zijn DNA, zijn opa is een bekende zanger in Suriname en is zijn vader een van de toonaangevende event promotors in Nederland. Al op vroege leeftijd kwam Luca in aanraking met events die zijn vader organiseerde waar hij verschillende artiesten heeft gezien. Al snel wist Luca dat wil en kan ik ook!

Via de vriendin van zijn vader Laura Ponticorvo kwam Luca en aanraking met vloggen zo was hij vaak te zien tijdens haar veel bekeken youtube filmpjes, inmiddels vlogt Luca zelf ook onder naar Luca Like!

Mede door zijn looks, gevoel voor fashion en zang talent heeft Luca Gilliot een actieve fanbase op social media, zo heeft hij op instagram meer dan 70.000 volgers en doen zijn fans fanatiek mee met meer dan 5000 likes per post die hij deelt!