Bewoners FAQ

NEIGHBOURS

Oh My! Music Festival 2018
Beste omwonenden van Amsterdam Arena, Arena Park Amsterdam,

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert 010 Vision de eerste editie van Oh My! Music Festival. Het evenement vindt plaats op het ArenaPark evenemententerrein, door 010 Vision genoemd: Oh My! Music Festival is een eendags dance-evenement en duurt op zaterdag 30 juni van 12:00 uur tot 23:00 uur. Het programma bestaat uit muziek van zowel nationale als internationale artiesten. In totaal worden er maximaal 18.000 bezoekers verwacht.

Het is belangrijk te weten dat 010 Vision er alles aan doet om de overlast voor u als omwonende tot een minimum te beperken. Mochten er ondanks onderstaande informatie nog vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Hieronder volgen een aantal praktische zaken waarmee u wellicht te maken krijgt:

[pl_accordion name=”accordion”]

[pl_accordioncontent name=”accordion” number=”1″ heading=”OP- & AFBOUW” open=”no”]

• In de periode van maandag 25 juni t/m woensdag 4 juli 2018 wordt het evenemententerrein op- en afgebouwd. Het opbouwen begint 25 juni 08:00 tot zaterdag 30 juni 12:00. De afbouwperiode is van maandag 2 juli van 08:00 t/m woensdag 4 juli 20:00 uur. Tijdens deze periode is stremming van verkeer mogelijk rondom het Arena Park.

• De bedrijven en woningen in de omgeving zijn in de op-/afbouw periode te allen tijde bereikbaar;

• De overige wegen zijn gewoon bereikbaar.

[/pl_accordioncontent]

[pl_accordioncontent name=”accordion” number=”2″ heading=”GELUID: SOUNDCHECK EN GELUIDSBEPERKENDE MAATREGELEN”]

Op vrijdag 29 juni vindt tussen 16:00 en 20:00 uur en op zaterdag 30 juni tussen 10:00 en 12:00 uur een soundcheck plaats. De maximale duur van de soundcheck is 2 uur aaneengesloten;

• 010 Vision treft verschillende geluidsbeperkende maatregelen om het geluid zoveel mogelijk op de dansvloer te concentreren. Gedurende het evenement worden zowel door de gemeente als de organisatie metingen uitgevoerd om de geluidsniveaus te controleren en te waarborgen.

[/pl_accordioncontent]

[pl_accordioncontent name=”accordion” number=”3″ heading=”TIJDENS DE SHOW”]

Gedurende het evenement worden er voldoende verkeersregelaars en bewegwijzeringsborden ingezet om zodoende het verkeer in goede banen te leiden;

• Taxi’s worden doorverwezen naar de speciaal hiervoor ingerichte taxistandplaats;

• Fietsers kunnen doorfietsen naar de hiervoor gecreëerde fietsenstalling;

• Rondom het evenemententerrein is onder andere beveiliging te fiets aanwezig om toezicht te houden op de omgeving;

• Na afloop van het evenement zien wij erop toe dat de straat en de omgeving weer geheel schoongemaakt en wordt opgeruimd

[/pl_accordioncontent]

[pl_accordioncontent name=”accordion” number=”4″ heading=”CONTACTMOGELIJKHEDEN”]

• OH MY! Music Festival, voor/na de evenementen – Mochten zich ondanks de in deze brief genoemde maatregelen onverhoopt toch zaken voordoen welke door u als onaanvaardbaar worden beschouwd of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met 010 vision via info@ohmymusic.eu of 06 85 47 22 81.

Heeft u toch overlast?
Ervaart u toch overlast, bijvoorbeeld van het geluid? Dan kunt u op zaterdag 30 juni 2018 van 12.00 tot 23.00 uur bellen met de organisatie op nummer 06 85 47 22 81.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw melding? Dan kunt u een klacht indienen via het klachtenformulier op www.amsterdam.nl/klachten.

• OH MY! Music Festival, tijdens evenement – Voor (geluids)overlast kunt u tijdens het evenement direct contact opnemen met 010 Vision 06-85 47 22 82. De meldingen die via dit nummer binnenkomen, worden op de dag zelf direct opgepakt. Tevens wordt een dossier opgebouwd, hetgeen een duidelijk overzicht geeft van klachten met bijbehorende geluidsniveau.

• Gemeente, tijdens evenementen – Eventuele meldingen en klachten tijdens het evenement kunnen tevens op het gemeentelijk informatienummer 14020 worden gemeld, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Dit kan tevens online via www.amsterdam.nl, gebruik dan de zoekterm “melding openbare ruimte”.

• Politie, tijdens evenementen – In geval van verstoring van de openbare orde en veiligheid is de politie bereikbaar via het algemene nummer: 0900-8844.

[/pl_accordioncontent]

[/pl_accordion]

Wij vragen uw begrip en medewerking om het evenement succesvol te laten verlopen en hopen u met deze brief voldoende geïnformeerd te hebben.

Een vriendelijke groet,

OH MY! Music Festival